Kisvállalkozók adózási lehetőségei

Kata 2018

Adótanácsadással foglalkozom és próbálok mindennel naprakész lenni, így a Kata 2018 szabályairól is szeretnék minél többet megtudni. Ennek érdekében gondoltam utánajárok milyen lehetőségeim vannak, annak érdekben, hogy teljesen képzett lehessek ebből az adónemből is.

Kata 2018 adózás

Mint az összes többi féle adónem, ennek is megvannak a maga sajátosságai, amikkel tisztában kell lenni, hiszen egy ügyfél nem elégszik meg fél megoldásokkal, amikor tanácsadásra jön hozzám. A Kata 2018 szabályai nem lehetnek irreálisan eltérőek a korábbi szabályozásoktól, de természetesen szerettem volna a tökéletességre törekedni. Utánanéztem és találtam egy olyan az interneten letölthető oktató tananyagot, amely révén teljesen érthetően elmagyarázzák mi is a lényeg.

Kata 2018 az interneten keresztül?

Igen! Ez ma már legalább annyira természetes, mint hogy az orrunkon keresztül veszünk levegőt vagy, hogy este csillagok vannak az égen. A katasleszek.hu weboldal szerkesztői pontosan azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a könyvelők, de akár maguk az adóalanyok is könnyedén meg tudják tanulni a kata 2018 szabályait, előírásait, legális kiskapuit és egyáltalán az alapokat. Gondoltam nem veszítek semmit, ráadásul a tanfolyam ára is elképesztően olcsó, mindösszesen 9990 forint, amiért egy tényleg hasznos és értelmes tananyagot kapunk.

Így hát befizettem a pénzt, letöltöttem a modulokat, amelyek zseniálisan külön videó blokkokban vannak megcsinálva és nekiálltam, hogy áttanulmányozzam a kata 2018 videóit.

aElsőre az tűnt fel, hogy bár könyvelő vagyok jó sok éve, én magam sem tudtam volna ennyire használható és praktikus oktató anyagot összerakni. Az alapoktól kezdve halad a tananyag lépésről lépésre és bemutatja mennyire egyszerű is a kata 2018 valójában és akár annyira is könnyű elsajátítani az egészet, hogy sajnos a végén még ránk, könyvelőkre sem lesz szükség, ha ez az oldal népszerű lesz. De hát a korral haladni kell, és én magam is elgondolkozok azon, hogy a standard könyvelési dolgokat én is fel fogom tenni a netre, mert akkor mire az ügyfél elér hozzám, addigra már nem kell az elejétől fogva órákig magyaráznom neki, ezzel időt és pénzt spórolva meg mind a kettőnk részére.

A kata 2018 anyag fordulatokban ugyan nem dúskál, azonban érdekes és tele van ötletes elemekkel, amiknek a révén a felhasználók és adóalanyok vagy éppen könyvelők izgatottan várják a következő modult. Tudom, ez nagyon furcsán hangzik, hogy miként lehetne egy könyvelési anyag érdekes, de esküszöm így van, és lelkesedésemet meg is akartam osztani az első érdeklődővel, akinek felkínáltam az ingyenes első konzultáció lehetőségét. Természetesen élt is vele, és amikor a videók nyomvonalát követve tartottam meg az adótanácsadói fogadóórámat, akkor le volt nyűgözve az ügyfél mennyire könnyen érthető és emészthető az egész kata rendszer. Ezért javaslom mindenkinek, hogy bátran keressenek fel engem ahol az első tanácsadás teljesen ingyenes és én ezt beáldozom az ügyfél-gyarapítás oltárán.